Zagubiłam gdzieś przepis, z którego zawsze korzystałam przygotowując krem do tego bardzo szybkiego ciasta, więc posłużyłam się przepisem stąd, pominęłam tylko budyń waniliowy - bez niego też masa wyszła pyszna i gęsta, a zamiast wanilii dodałam cukier waniliowy.Składniki:1250 ml mleka4 jajka6 łyżek mąki pszennej6 łyżek mąki ziemniaczanejcukier waniliowy150 g cukru130 g masłaok. 200-220 g krakersów* dodatkowo:cukier puder do dekoracjiPrzygotowanie:Litr mleka zagotowałam z cukrem waniliowym, cukrem i masłem.Resztę mleka zmiksowałam z jajkami i mąką.Do gotującego się mleka wlałam mieszankę z jajek, mąki i mleka. Cały czas energicznie mieszałam, żeby nie zrobiły się grudki. Gotowałam 2-3 minuty.Blaszkę 25x30 cm wyłożyłam folią aluminiową i ułożyłam warstwę krakersów.Na krakersy delikatnie wyłożyłam ciepłą masę budyniową i równo rozsmarowałam.Na wierzch ułożyłam kolejną warstwę krakersów.Całość posypałam cukrem pudrem i odstawiłam na kilka godzin, aby krakersy zmiękły.