Wykonanie
Pyszny omlet dla fanów chorizo !!! Dodałam
czerwoną paprykę i
cebulkę - wszystko ładnie do siebie pasuje ! Mniam :)Something for breakfast :)Chop-chop and done, tastes great and gives you a lot of energy to survive the morning!Delicious omelette for chorizofans! I added red peppers and onions - everything fits together nicely! Yummy :)
Składniki : ( na 1 porcję )* 1/2 łyżeczki
masła,* 50 g chorizo, pokrojone w półplasterki,* 1/2
czerwonej papryki, pokrojonej w paski,* 1/2
cebuli, posiekanej w kostkę,* 2
jajka, roztrzebane w miseczce,*
sól,
pieprz,*
szczypiorek, drobno posiekany,Ingredients: ( 1 serving )* 1/2 tsp butter,* 50 g chorizo, cut into half-slices,* 1/2 red bell pepper, cut into strips,* 1/2 onion, chopped into small cubes,* 2 eggs, beaten in a bowl,* salt, pepper,* chives, finely chopped,
Przygotowanie :Na małej patelni rozgrzej
masło, dodaj pokrojone chorizo,
paprykę i
cebulę.Smaż do czasu aż
papryka zmięknie.
Jajka przypraw do smaku
solą i
pieprzem, wylej na patelnie.Smaż aż omlet będzie złocisty od
spodu, przewróć na drugą stronę i smaż moment.Gotowy omlet zdejmij z patelni, złóż na pół i posyp
szczypiorkiem.Gotowe !U mnie z pełnoziarnistym tostem i
kawą z mlekiem :) - cudowne śniadanie !!Preparation:On small pan, heat the butter, add chopped chorizo, peppers and onions.Cook until the peppers is tender.Seasoning eggs with salt and pepper,
pour in to pan.Cook until the omelet is golden on the bottom, flip it over and cook for one
more minute.Omelette is ready, take of from the pan, fold in half and add chives.Ready!I have with whole grain toast and white coffee :) - lovely breakfast !!