ßßß
 
            
         Oryginalny Camembert jest produkowany zniepasteryzowanego mleka krowiego.Ze względu na dużą zawartość tłuszczu, jest to produkt wysokokaloryczny.Camembert jest znany i produkowany w różnych zakątkach świata,jednak najlepszy pochodzi z...Camembert, miejscowości w Normandii.Sam ser ma kremową konsystencję i lekko żółty kolor.Charakteryzuje się łagodnym, lekko słonym, zbliżonym do sera brie smakiem.Doskonale smakuje z dodatkiem winogron, melona, szampana i win czerwonych.Można go też użyć do zapiekanek i tostów - pod wpływem wysokiej temperatury camembert topi się.I właśnie taki topiony ser polecam jako przekąskę albo przystawkę.Składniki: ( 4 porcje )ser camembertjajkotarta bułkasólpieprzżurawina
Oryginalny Camembert jest produkowany zniepasteryzowanego mleka krowiego.Ze względu na dużą zawartość tłuszczu, jest to produkt wysokokaloryczny.Camembert jest znany i produkowany w różnych zakątkach świata,jednak najlepszy pochodzi z...Camembert, miejscowości w Normandii.Sam ser ma kremową konsystencję i lekko żółty kolor.Charakteryzuje się łagodnym, lekko słonym, zbliżonym do sera brie smakiem.Doskonale smakuje z dodatkiem winogron, melona, szampana i win czerwonych.Można go też użyć do zapiekanek i tostów - pod wpływem wysokiej temperatury camembert topi się.I właśnie taki topiony ser polecam jako przekąskę albo przystawkę.Składniki: ( 4 porcje )ser camembertjajkotarta bułkasólpieprzżurawina Ser obtoczyłam w roztrzepanym jajku.
Ser obtoczyłam w roztrzepanym jajku. A następnie w tartej bułce.
A następnie w tartej bułce. Smażyłam na patelni dodając niewielką ilość oliwy.
Smażyłam na patelni dodając niewielką ilość oliwy. Podawałam z żurawiną.
Podawałam z żurawiną. Smacznego!
Smacznego!