ßßß
Przedstawiam Wam efektowny przepis na pysznego mintajaPRODUKTY:NA 4 OSOBYSkładniki:8 PŁATÓW Z MINTAJA3 JAJKA1 ŁYŻKA SOKU Z CYTRYNYCZOSNEK 2 ZĄBKISÓL,PIEPRZMĄKASposób wykonania:UMYTE I ODSĄCZONE W RĘCZNIKU PAPIEROWYM FILETY ZAKRAPIAMY SOKIEM Z CYTRYNY ORAZ NACIERAMY CZOSNKIEM ODSTAWIAMY NA OKOŁO PÓL GODZINY..NIE SOLIMY GDYŻ SÓL WYCIĄGA WODĘ I RYBA BĘDZIE SUCHA ..JAJKA ROZBIJAMY W GŁĘBOKIM TALERZU RÓZGĄ DODAJMY SÓL,PIEPRZ TROCHE WODY I MĄKĘ DO UZYSKANIA KONSYSTENCJI ŚMIETANY.MACZAMY FILETY I NA ROZGRZANY TŁUSZCZ KŁADZIEMY RYBĘ ,SMAŻYMY Z OBU STRON NA ZŁOTY KOLOR..PODAJEMY Z FRYTKAMI ORAZ SURÓWKĄ Z KISZONEJ KAPUSTY LUB INNEJ.PS.PRZEPISY NA FRYTKI ORAZ SURÓWKĘ SĄ PODANE ODDZIELNIE..PROSZĘ SPRAWDZIĆ ..Powiązany przepis:Frytki nie jako bomba kalorycznaSURÓWKA Z KISZONEJ KAPUSTYWspółpracaO bloguWitam. Pomysł na tego bloga wziął się stąd, że zobaczyłem w internecie reklamę akcesoriów kuchennych i pisało w niej "Ugotujmy Coś". I pomyślałem, że to dobra nazwa na blog kulinarny. Zarejestrowałem więc domenę ale że sam nie mam czasu prowadzić tego bloga to zaprosiłem do współpracy Jolantę (mam nadzieję, że kiedyś wspólnie przygotujemy jakąś potrawę na blog :-) ). Ja na blogu zajmuję się obróbką zdjęć i sprawami technicznymi. Jeszcze dodam, że lubię i gotować i zjeść coś smacznego a moje ulubione programy kulinarne to "Makłowicz w podróży", "Smaki Polskie” oraz "Dzika kuchnia", który był częścią Tajemnic kniei. Pozdrawiam.Krzysztof Milewski, Administrator
Gotowanie jest moją pasją od zawsze. Lubie gotować i eksperymentować. Podróże przyczyniły do rozszerzenia mojego sposobu patrzenia na smaki i gotowanie.Niemniej ciągle się uczę i podpatruje, analizuje i wyciągam wnioski. Mam nadzieję, że moje potrawy przypadną Państwu do gustu.Jolanta Marcinkiewicz, autorka wpisówZakaz kopiowania zdjęć z naszego bloguNajnowsze wpisyflaki wołowetort walentynkowyzapiekanka z brokułami i kurczakiemAKTUALNOŚCIALKOHOLE DOMOWEBEZ KATEGORIIDANIA DIETETYCZNEDANIA GŁÓWNEDANIA MIĘSNEDANIA REGIONALNEDANIA WEGETARIAŃSKIE / BEZMIĘSNEDANIA Z KARKÓWKIKREMYNAPOJE / KOKTAJLEPRZYSTAWKIRYBY / OWOCE MORZASAŁATKI / SURÓWKISŁODKOŚCISOSYZUPYStronyCIASTECZKADOBRE RADYKONTAKTPRZELICZNIK KULINARNYSAVOIR-VIVRE PRZY STOLEWspółpracaPopularne przepisychałwowiec bez pieczeniakarkówka pieczona w piekarnikuMetaZaloguj sięKanał RSS z wpisamiKanał RSS z komentarzamiWordPress.orgPolecamy
Ta strona korzysta z ciasteczek aby świadczyć usługi na najwyższym poziomie. Dalsze korzystanie ze strony oznacza, że zgadzasz się na ich użycie. Zamknij Dowiedz się więcej