Choć nie wygląda zbyt pięknie [ nie mam zdolności w dekorowaniu] , ale był smaczny..tylko tyle uchowało się do zdjęcia..Tort można zrobić z dowolnej ilości placków biszkoptowych i w różnych kolorach..a kolor zależy od budyniu..Na każdy biszkopt potrzeba:3 jajka2 budynie1 łyżka mąki3 łyżki cukruszczypta proszku do pieczeniaJajka ubić z cukrem, dodać budyń, mąkę i proszek do pieczenia.Wymieszać i wylać na blaszkę .Upiec .Masa do przełożenia:5 jajek1 szkl. cukru pudru1 duże masło roślinne [0,5 kg]olejekJajka z cukrem ubić na puszystą pianę.Trwa to dość długo, piana ma być biała.W osobnym naczyniu utrzeć masło.Do utartego masła dodawać ubite jajka i dalej ucierać,na koniec dodać olejek.Taką masą przekładać biszkopty - wcześniej nasączone.Dowolnie udekorować.