Przepyszna rolada z bezy kokosowej z bitą śmietaną i ananasem!Smakuje jak puszek, nieziemska!Składniki:beza kokosowa:- 3 białka- 75 g wiórków kokosowych- 90 g cukru- 2 czubate łyżki mąki ziemniaczanejBiałka ubij na sztywno, dodaj cukier, ubijaj dalej, dodaj mąkę ziemniaczaną, beza ma być sztywna i szklista, na sam koniec wiórki, wymieszaj łyżką. Wyłóż na blaszkę, piec 15 minut w temp. 180 stopni C. Zwiń gorącą w roladę.500 ml śmietany 36% ubij na sztywno, dodaj 2 łyżki cukru pudru. Dwa plastry ananasa pokroić w kostkę i dodać do masy. Wykładamy roladę (jak będzie całkowicie wystudzona! ) Schładzamy w lodówce minimum 1 godzinęPrzepyszna!Smacznego!