Wykonanie
Migdałowo -
kokosowo -
waniliowo -
bananowe muffinki z
ananasem i ubitym
mleczkiem kokosowymPrzepis:- 3 łyżki
mąki kokosowej- łyżka wiórek
kokosowych- 2 łyżki
mąki jaglanej-
napój migdałowy do odpowiedniej konsystencji- łyżeczka mielonej
wanilii-
banan- garść posiekanych
migdałówMąki , wiórki, posiekane
migdały ,
wanilię połączyć z
mlekiem i
bananem do powstanie jednolitej konsystencji. Całość przełożyć do foremek do muffinek i zapiec w piekarniku nagrzanym do 180 stopni Celsjusza przez 30 minut . Smacznego !Że mój mózg jeszcze po wczorajszym dniu nie eksplodował w powietrze to ja się dziwięNajpierw rano było zmaganie z krzyżówkami genetycznymi, które o dziwo nie przerosły moich możliwości genetycznej.Następnie 2 h rozprawiania się z Innym Światem w postaci rozprawki a jakby jeszcze tego mało w piątkowy dzień w szkole, nasza kochana nauczycielka z angielskiego zrobiła nam pisanie email ...Ale, ale ja nie mogłam zostawić sobie ogromu nauki na cały weekend, więc wczorajsze popołudnie spędziłam na powtarzaniu calutkiej inżynierii genetycznej, bo
plany na weekend znów są , więc nie ogarnęłabym jej w jedno niedzielne popołudnieA dziś chwila odmóżdżenia najpierw w postaci wizyty u fryzjera, bo moje włosy są w makabrycznym stanie a i mała koloryzacja też im się przydaDo tego jeszcze shopping i ten w postaci ciuszków no i jeszcze szukania prezentu dla osoby, do której powędruje moja paczuszka na Blogowe MikołajkiCałość zostanie uwieńczona w postaci kolacja na kolejnej edycji Wegańskiej Kuchni Społecznej w Katowicach.No i jutro fotorelacja pojawi się :DJak ten czas wgl szybko leci- dziś mija tydzień od pamiętnego meczu Skry a kolejny już zbliża się wielkimi krokami aaa <3Miłej soboty wam kochani życzę :*