Wykonanie



Wegański
wiśniowo -
orzechowy serniczek z
kaszy jaglanej. Podany z tahini,
borówkami ,
morelą ,
bananem,
brzoskwinią ufo i
śliwkamiinspiracjaPrzepis:- 6 łyżek
kaszy jaglanej- szkl
mleka orzechowego ( u mnie domowe z
nerkowców)- garść
wiśniKaszę jaglaną ugotować na
mleku do gęstości . Następnie zmiksować z
wiśniami.Przełożyć do naczynia wyłożonego folią spożywczą i włożyć na noc do lodówki. Smacznego !Czy ja dobrze spojrzałam dziś w kartkę z kalendarza ? Że już 31 lipca ?Ten czas wakacji bardzo szybko mija , a ni się nie obejrzymy a tu już 1 września będzie ...Ale ja się tym na razie nie przejmuję . Lipiec bardzo fajnie spędziłam , zarówno na aktywnym wypoczynku ( podsumowanie jutro ;)) , koncertach wspaniałych zespołów , szczególnie
Loki , którą jestem cały czas oczarowana , no i dwie prace.A sierpień na razie pozostawię pod znakiem zapytania ... ;)