Wykonanie
GOTOWANY SERNICZEK
TOFFI/1 porcja/300 g
twarogu sernikowego30 g proszku budyniowego o smaku
toffiłyżka
syropu daktylowego (jeśli
budyń jest bez
cukru)
jajko50 ml mleka/
mleka sojowegoTwaróg zmiksować z
syropem daktylowym i
jajkiem. Umieścić w rondelku i podgrzewać na małym ogniu aż masa zrzednie. Po tym czasie rozprowadzić proszek budyniowy w
mleku i stopniowo dolewać do masy serowej, cały czas mieszając. Gotować około 5 minut. Po tym czasie przełożyć do miseczki, udekorować i podawać.Smacznego!Cooked toffee cheesecake/ 1 serving /300 g of quark30 g of toffee
pudding powdertablespoon of date
syrup (if
pudding has not sugar added)one egg50 ml of milk / soy milk+ Chocolate, raspberries and dried
mango rollQuark mix with date
syrup and egg. Place in a saucepan and heat over low heat. After this
time spread in the milk a
pudding powder and gradually
pour to the quark mixing all the
time. Cook for about 5 minutes. After this
time, transfer to a bowl, decorate and
serve.Enjoy it!


