Wykonanie

SKŁADNIKI:500 g
mięsa mielonego z
indyka1 łyżka
lubczyku1 łyżka
czosnku1/2 łyżeczki
pieprzu mielonego1 łyżeczka
papryki wędzonej1 łyżka
oleju rzepakowegokopytka ---> przepis znajdziesz tutajduża garść
szpinaku1/3
marchewkiPRZYGOTOWANIE:
Mięso należy wymieszać z
przyprawami. Do misy multicookera wlewamy
olej. Nastawiamy program FRY MEAT i czas 30 minut. Przekładamy rozdrobnione
mięso i obsmażamy każdy kawałek. W połowie czasu dorzucamy ugotowane uprzednio kopytka. Wymieszać i podsmażyć tak aby stały się lekko chrupiące (skórka). Przełożyłam do pojemniczka (2 porcje). Do całości dodałam
szpinak i
marchewkę. na patelni rozgrzać
olej i dodawać rozdrobnione
mięso. Obsmażyć dokładnie każdy kawałek, wtedy dodać kopytka i również dobrze podsmażyć :)
