Wykonanie
            Składniki:1.5 paczki 
krakersów5 opakować 
puddingu waliliowego bez 
cukru1 litr 
mleka1/2 kostki 
masła2 łyżki 
cukru200 g wiórek 
kokosowychblaszka do pieczenia ( ja wybrałam taką 30x25 )Dodatki: 
Kakao, 
maliny, 
jogurt truskawkowy, 
cytryna, 
skórka z cytrynyPrzygotowanie:Blaszkę wykładamy 
krakersami, jeden obok drugiego. Z 1 litra 
mleka odlewamy 1 szklankę, a pozostałe 
mleko gotujemy. Tą szklankę 
mleka wlewamy do dzbanka i dodajemy zawartość 5 opakowań 
puddingu waniliowego oraz 2 łyżki 
cukru i mieszamy. Całość dodajemy do gotującego się 
mleka i mieszamy. Czekamy aż zgęstnieje, i odstawiamy do ostygnięcia.Gdy masa puddingowa ostygnie, przekładamy ją do miksera wraz z 1/2 szklanki wiórek i 1/2 kostki 
masła. Miksujemy aż uzyskamy gładką masę.Masę 
kokosowo-
puddingową wykładamy na blaszkę. Rozdzielmy ją tak na dwie porcje by nam wyszły 2 warstwy masy. Na pierwszą masę znowu układamy 
krakersy jeden obok drugiego i ponownie zalewamy je masą. Górną warstwę masy zasypujemy wiórkami Odkładamy nasze Rafaello do lodówki. Ja zostawiłam je tam prawie 20 godzin, wtedy mamy 100% pewność ze całość nam idealnie stężeje.Do ciasta Rafaello można również dodawać 
migdały :)



Smacznego...