ßßß
morelowo-bananowy jaglany tofurniczek z wanilią, nerkowcami oraz migdałami oprószony cynamonemdried apricots-banana millet tofu ‚cheesecake’ with vanilla, cashews and almonds sprinkled with cinnamonSkładniki:4 łyżki kaszy jaglanej
4 suszone morele (niesiarkowane!)2 daktyleziarenka z 1/2 laski waniliiśredni dojrzały banan125g tofu naturalnego BIOnerkowce oraz migdały (dowolna ilość; można też dodać inne orzechy)Kaszę jaglaną ugotować w szklance wody z posiekanymi morelami oraz daktylami i ostudzić. Po czasie zmiksować z tofu, bananem oraz wanilią. Na koniec wmieszać orzechy. Całość przełożyć do dowolnego naczynia i wstawić na noc do lodówki lub podawać od razu. Smacznego!Przyszedł czas na pierwsze ustne – 9 . 30 angielski w szkole, 18 . 20 angielski ustny – IELTS. Najważniejsze – odgonić stres. Będzie dobrzeMiłego dnia!