Słodki torcik Rafaello.Idealne do południowej kawy.Składniki (małą tortownica 22 cm):Biszkopt rzucany5 jajek3/4 szklanki cukru3/4 szklanki mąki pszennej1/4 szklanki mąki ziemniaczanej1/2 łyżeczki proszku do pieczeniaMasa kokosowa:Paczka kokosu 100 gram (można zrobić z większej ilości mi zabrakło masy na boczki)aromat waniliowy3/4 szklanki cukrumasłomleko tyle żeby przykryło lekko kokosBiszkopt upiec tak jak zwykle czyli żółtka rozmątać z cukrem białka ubić na sztywno i wszystko razem zmieszać z mąką oraz proszkiem. Wlać ciasto do wysmarowanej tłuszczem tortownicy i piec 30-40 minut. Po upieczeniu rzucić całą tortownicą o ziemię. (ja tego nie robię gdyż boje się o to że tortownica się rozepnie)Masa:Kokos gotować z mlekiem, aromatem i cukrem przez ok 5 minut, odstawić do wystudzenia. Gdy będzie zimne wmiksować odpowiednią ilość masła.Biszkopt przekroić na 2 części i przełożyć połową masy przykryć drugą częścią biszkoptu a tą znów pokryć resztą masy.Warto nawilżyć biszkopt przegotowaną wodą lub innym ponczemU mnie była to kawa z małą ilością spirytusu.