ßßß
 
            
         Składniki:brzoskwinie - najlepiej świeże, jeśli nie ma możliwości nabycia - z puszki1-2 łyżeczki syropu brzoskwiniowego lub malinowego dla nadania koloruschłodzone wino musującecytrynacukierWykonanie:Brzoskwinie obieramy ze skórki, wyjmujemy pestkę, kroimy na kawałki, skrapiamy odrobiną soku z cytryny (żeby nie ściemniały). Równie dobrze możemy wykorzystać brzoskwinie z puszki. Kawałki brzoskwiń blendujemy wraz z syropem brzoskwiniowym lub odrobiną soku brzoskwiniowego, jeśli używamy brzoskwiń z puszki. Mus przelewamy do shakera i uzupełniamy musującym winem w proporcji 1/4 zmiksowanych owoców i 3/4 wina.Nalewamy do wysokich kieliszków.
Składniki:brzoskwinie - najlepiej świeże, jeśli nie ma możliwości nabycia - z puszki1-2 łyżeczki syropu brzoskwiniowego lub malinowego dla nadania koloruschłodzone wino musującecytrynacukierWykonanie:Brzoskwinie obieramy ze skórki, wyjmujemy pestkę, kroimy na kawałki, skrapiamy odrobiną soku z cytryny (żeby nie ściemniały). Równie dobrze możemy wykorzystać brzoskwinie z puszki. Kawałki brzoskwiń blendujemy wraz z syropem brzoskwiniowym lub odrobiną soku brzoskwiniowego, jeśli używamy brzoskwiń z puszki. Mus przelewamy do shakera i uzupełniamy musującym winem w proporcji 1/4 zmiksowanych owoców i 3/4 wina.Nalewamy do wysokich kieliszków.