Wykonanie
            Byłam pewna że kwiaty 
cukinii zjem już ostatni raz a tutaj taka niespodzianka i wczoraj w ogródku znalazłam jeszcze kilka dorodnych sztuk. Będą na kolację jak znalazł. Dzisiaj proponuję te z 
mozzarellą w środku. Wszystkie wersje smakują mi bardzo. Tutaj znajdziecie w cieście naleśnikowym, a tutaj z 
kurczakiem .


Składniki :* kilka kwiatów 
cukinii* kulka 
mozzarelli* 
sól, 
pieprz* 
jajko, 
mąka i 
bułka tarta do panierowania


Przygotowanie :
Mozzarellę pokroić w drobną kostkę. Kwiaty 
cukinii opłukać delikatnie, osuszyć. Nadziać 
serem. Przyprawić 
solą i świeżo mielonym 
pieprzem. Panierować w 
jajku, i wymieszanej 
bułce tartej z 
mąką. Smażyć na złoty kolor, aż 
ser się rozpuści.