Wykonanie
Kolejna opcja
śniadaniowa do pracy. Tym razem powstała bez ładu i składu, na zasadzie co było i pod nóż się nawinęło. Efekt całkiem smaczny, a przede wszystkim przygotowanie zajęło mało czasu.

Składniki:

1
ziemniak gotowany na parze3-4 strąki
zielonej fasolki szparagowej gotowanej na parze1
ogórek kiszonyplater
sera żółtego krojony w kostkę3-4 kawałki wędzonego
kurczaka pokrojone w kostkęłyżka siekanego
szczypioru1/2 łyżki
majonezupłaska łyżeczka
chrzanu tartegoPrzygotowanie:Ugotowane warzywa kroimy wg uznania. Lekko solimy (warzywa były gotowane bez
soli) i
pieprzymy. Dodajemy
chrzan i
majonez.Drugie śniadanie do pracy lub kolacja bez
chleba gotowe.
Sałatka była naprawdę smaczna. A czy wam podpasuje to już sprawdźcie i oceńcie sami.