Wykonanie
            Tym razem proponujemy Wam przepyszne 
jajka w skorupkach. Wyjątkowa przystawka nie tylko na Święta Wielkanocne.Składniki:- 
Jajka - 8 szt.- 
Cebula średnia - 1 szt.- 
Natka pietruszki - pęczek- 
Masło - płaska łyżka- 
Bułka tarta do panierowania- 
Olej- 
Sól, 
pieprz, 
przyprawyPrzygotowanie:
Cebulę obieramy i siekamy w drobną kostkę. Następnie delikatnie przesmażamy ją na 
maśle, aż się lekko zeszkli. 
Jajka gotujemy na twardo a następnie studzimy. Bardzo 
ostrym nożem, ostrożnie kroimy na pół, uważając aby za bardzo nie uszkodzić skorupki. Delikatnie wydrążamy cały środek. 
Żółtka i 
białka drobno siekamy i mieszamy dokładnie z 
cebulką, posiekaną 
natką oraz łyżeczką 
bułki tartej. Farszem napełniamy skorupki. Na wierzchu posypujemy 
bułką tartą i delikatnie dociskamy ręką. Na patelni rozgrzewamy 
olej. Kładziemy 
jajka farszem od 
spodu i smażymy na rumiano. Układamy na talerzyku i zjadamy :)
