Wykonanie
Już tak dawno nie
jadłam omletów, a przecież nie są zbyt skomplikowane w przygotowaniu. W ogrodzie już zaczerwieniły sie
pomidorki kokrtajlowe, więc idealnie będą nadawały się do omleta. Troszkę
szynki i
szczypiorku i mamy pyszne śniadanie, które na pewno sprawi, że ten dzień będzie wyjątkowy :) A jeśli już po śniadaniiu to jeszcze mamy kolację. Kto lubi omlety? Ja... ;) Chociaż przyznam się, że ostatnio
jadłam bardzo dawno temu - ale to się zmieni ;)
Co potrzebujemy:3
jajkapomidorki koktajlowekilka plastrów
szynkiprzyprawy (
sól,
pieprz,
wegeta,
oregano,
bazylia itp)
woda1.
Jajka ubijamy, dolewamy troszkę
wody. Dodajemy pokrojone w ćwiartki
pomidorki koktajlowe,
szynkę w kostkach i
szczypiorek. Doprawiamy według uznania. Wszystko wylewamy na większą patelnię z rozpuszczonym tłuszczem i smażymy, pilnując, aby się nie przypaliło.SMACZNEGO :)