ßßß
 
            
         Co potrzebujemy:jabłka (np. papierówki)cukiercynamon1. Jabłka myjemy i układamy na blasze do pieczenia (ja wrzucam je w całości, ale jeśli ktoś nie lubi, można wyroić środek z nasionami ;)). Wkładamy do piekarnika nagrzanego do 200-210 stopni na około 30min. Sprawdzamy czy się zarumieniły i wypuściły sok. Jeśli tak, możemy wyciągać.2. Wykładamy na talerzyk, posypujemy cynamonem. Gdy przestygną możemy się zajadać. Ja maczałam dodatkowo w cukrze, ponieważ moje jabłka były mało słodkie.SMACZNEGO
Co potrzebujemy:jabłka (np. papierówki)cukiercynamon1. Jabłka myjemy i układamy na blasze do pieczenia (ja wrzucam je w całości, ale jeśli ktoś nie lubi, można wyroić środek z nasionami ;)). Wkładamy do piekarnika nagrzanego do 200-210 stopni na około 30min. Sprawdzamy czy się zarumieniły i wypuściły sok. Jeśli tak, możemy wyciągać.2. Wykładamy na talerzyk, posypujemy cynamonem. Gdy przestygną możemy się zajadać. Ja maczałam dodatkowo w cukrze, ponieważ moje jabłka były mało słodkie.SMACZNEGO