Wykonanie
przepis:60g niepalonej
kaszy gryczanej1/3 szklanki
wodyfarsz:
banan2 łyżki
mleczka kokosowegołyżka wiórek
kokosowychKaszę zalałam na noc
wodą. Rano odsączyłam (nie płukać!) i zblendowałam z
wodą. Smażyłam na lekko natłuszczonej patelni teflonowej.Marzenia się jednak spełniają. I to nawet szybciej niż bym się tego spodziewała. Jeszcze przedwczoraj przeszłoby mi przez myśl, że to może się naprawdę wydarzyć. Od wczoraj jestem najszczęśliwszym człowiekiem na świecie i od tej
pory banan nie schodzi mi z twarzy! Dobra, ale o co chodzi. Za równiutki tydzień z punktu wylotówka
Gdynia wyruszamy z
Gochą w dwutygodniowy trip autostopem do stacji Paryż, a następnie powrót z Lyon.Tutaj rodzi się nasze pytanie (bo żal byłoby nie skorzystać z mocy bloga): Czy ma ktoś rodzinę na północy Niemiec lub we Francji, najlepiej w okolicach Lille/ Paryża , gdzie mogłybyśmy się zatrzymać na jedną noc? Jeżeli chodzi o Niemcy to pomiędzy 3-6 września, a Francja od 10 wzwyż. Bardzo, bardzo nas to poratuje i z góry ogromne dziękujemy!pytania?-ASKinstagramMiłego dnia!