Wykonanie

przepis:4 łyżki
płatków owsianychszklanka
mlekapół szklanki
jeżynłyżka wiórek
kokosowychok.100g
jogurtu naturalnegosłodzidło (u mnie
stevia)
Płatki owsiane ugotowałam na
mleku z wiórkami kokosowymi i
stevią. Odlałam nadmiar płynu, dodałam
jeżyny i wymieszałam z
jogurtem naturalnym. Całość przełożyłam do słoiczka po
dżemie jagodowym i zostawiłam na noc w lodówce.Lubię się tak ratować, kiedy wiem, że poranek będzie zabiegany i na stanie w kuchni czasu może zabraknąć. Od razu przyjemniej się wstaje, kiedy śniadanie czeka już na ciebie w lodówce :) A nie pamiętam już kiedy ostatnio robiłam
jogurtową owsiankę! Bardzo miły był to powrót.Przede mną bardzo ważny dzień. Kciukowe wsparcie bardzo mile widziane.pytania?-ASKinstagramMiłego dnia!