Wykonanie
            Dziś proponuję coś szybkiego i bez pieczenia. Wystarczy tylko ubić i schłodzić. Dzieciaki wprost przepadają za takimi słodkościami.



Do przygotowania potrzebujemy:4 
jaja9 łyżek 
cukru kryształu1 łyżka 
kakao1 szklanka kwaśnej 
śmietany1 opakowanie okrągłych 
biszkoptów5 dag 
żelatyny1 dowolna 
galaretkamalinyWykonanie:
Żelatynę rozpuścić w 1 szklance 
wody, a następnie podzielić na 3 części. Dno tortownicy wyłożyć 
biszkoptami.2 
jajka ubić dodać 3 łyżki 
cukru kryształu i jedną część 
żelatyny, przelać do tortownicy. Włożyć do lodówki, aby masa zastygła. W tym czasie ubić kolejne 2 
jajka z 3 łyżami 
cukru kryształu . Gdy ubite dodać 1 łyżkę 
kakao i drugą część 
żelatyny. Ostrożnie wylać na pierwszą część naszego torcika, również pozostawić do zastygnięcia.Gdy nasz torcik zastyga ubijamy kolejną warstwę:1 szklanka kwaśnej 
śmietany i 3 łyżki 
cukru, gdy ubita dodajemy ostatnią część 
żelatyny. Wylewamy na ciemną warstwę. Na wierzchu układamy 
owoce.
Galaretkę przygotowujemy według przepisu na opakowaniu, gdy zacznie tężeć, ostrożnie wykładamy na 
owoce, pozostawiamy do całkowitego zastygnięcia.Smacznego!