Wykonanie
Robiłam już różne sałatki ale z dodatkiem tak zwanym fast-foodem jeszcze nie robiłam. Szczerze nie myślałam że może być taka dobra.
Makaron wchłania nadmiar sosu, co sprawia że
sałatka wygląda dobrze i nie podbiega
wodą. Choć uważam że fast-food nie jest zdrowy, to jednak
sałatka była pyszna i zjedzona raz na jakiś czas nikomu nie powinna zaszkodzić.


Składniki :1-2 zupki chińskie Vifon1 średnia
kapusta pekińska (zielona część)1
papryka czerwona1 puszka
kukurydzy30 dag
kiełbasy podsuszanejmały słoiczek
pieczarek5
ogórków konserwowychmajonez,
śmietanaWykonanie:Na
majonezie i
śmietanie rozpuścić sosy z zupki chińskiej.Suchy
makaron dać do miski i pokruszyć- nie gotować! Składniki pokroić w kostkę, zalać sosem, zostawić na 1 godzinę do spęcznienia
makaronu.Smacznego!