Wykonanie
            To ciasto to bardzo delikatne połączenie dzięki serkowi, bardzo mi się podoba jego konsystencja i smak a do tego 
jagody sprawiają, że ciasto jest soczyste.

Składniki:
Biszkopt z 4 
jajek http://cukrowapasja.blogspot.com/2013/02/cytrynka.htmlMasa:* 400ml 
śmietany 30%* 
cukier puder* 2 opakowania 
serka mascarpone ( po 250g)* 
jagody(mrożone)Dodatkowo:* 
płatki migdałoweŚmietanę z 
cukrem ubić na sztywno i delikatnie rozsmarowywać 
serek, tak aby nie pozostały grudki.Ciasto przeciąć na pół i nasączyć 
herbatą, na spód dać 2/3 kremu i posypać to 
jagodami, założyć górnym płatem 
biszkopta i położyć na wierch resztę kremu. 
Płatki migdałowe lekko uprażyć na patelni i posypać na wierzchu ciasta.SMACZNEGO :)
