...w malinowym świecie...Na śniadanie bardzo często jem owsiankę albo jogurt z otrębami, w zależności od pory roku zmieniają się tylko owoce lub bakalie, które do nich dodaję. Dziś jogurt z otrębami owsianymi i malinami. Dla osłody można dodać łyżeczkę miodu lub syropu z agawy, a dla rześkości i miłego zapachu listki mięty. Takie śniadanie to zdrowy, pyszny i lekki początek dnia!Składniki na jedną porcję:150 g jogurtu naturalnego,2 łyżki otrębów owsianych,garść malin,łyżeczka miodu lub syropu z agawy (opcjonalnie),listki mięty do ozdoby.Przygotowanie:Do miseczki wlewamy jogurt naturalny. Ewentualnie delikatnie słodzimy go miodem.Jogurt posypujemy otrębami owsianymi. Układamy na nim umyte wcześniej maliny, dekorujemy miętą. Gotowe!SMACZNEGO ŻYCZY KUCH NIA LETYCJI !! :))