Wykonanie
            
Dzisiaj post z przepisem dla fanów 
orzechów wszelakiego rodzaju. W przepisie możecie użyć jakich tylko chcecie, włoskich, ziemnych, pekan, laskowych, Jakich tylko pragniecie co jest wielkim plusem :) a do tego pyszne kawałki 
czekolady gorzkiej lub 
mlecznej. Ogólnie mówiąc są przepyszne. Kremik też jest boski. Gorzej z osobami które są uczulone na 
orzechy :( ale jest dla was jakieś rozwiązanie !!! Możecie zrobić z samą 
czekoladą :) a zamiast kremu polać je 
czekoladą lub po prostu 
bitą śmietaną.Składniki :50 g gorzkiej lub 
mlecznej czekolady,1 szklanka 
orzechów (wybrane),1/2 szklanki 
mąki pszennej,2 duże 
jajka,1/2 szklanki drobnego 
cukru,2 łyżki 
brązowego cukru,1 łyżeczka ekstraktu z 
wanilii,50 g 
masła,2 łyżki 
mleka,1 łyżeczka 
proszku do pieczenia,Na kremik :65 g 
masła,160g 
masła orzechowego (przyznaje się bez bicia nie jest mojej roboty tylko ze sklepu),1/3 szklanki 
cukru pudru,
Czekoladę i 
orzechy siekamy na małe kawałeczki. Do tego dodajemy pozostałe składniki i miksujemy aż do połączenia. Gotowe ciasto wlewamy do 3/4 papilotki.Babeczki pieczemy w 175°C przez 25 minut.Upieczone odkładamy do ostudzenia.

Krem:Wszystkie składniki miksujemy na gładką masę.Nakładamy na babeczki łyżeczką lub nożem. Na wierzchu możecie jeszcze posypać kawałkami 
czekolady.Smacznego :)
