ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 2(z pieczeniem / smażeniem): 30 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 5Ilość ocen : 1SkładnikLogo Ilość Czegomaliny mrożone 150 gramówcukier puder 2 łyżek stołowychmascarpone 350 gramówczekolada mleczna 1 sztuksok malinowy 1 łyżek deserowychWykonanie:Maliny posypać łyżka cukru i odstawić do rozmrożenia. Serek podzielić na 2 części. Połamana czekoladę rozpuścić w kąpieli wodnej i dodać do jednej części serka. Do masy dodać połowę rozmrożonych malin, wymieszać i przełożyć do szklanek. Drugą porcje serka wymieszać z pozostałymi malinami i przełożyć do szklanek, tworząc drugą warstwę. Łyżkę cukru pudru utrzeć z sokiem malinowym. Lukrem narysować serce na deserze.Autor: BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Ciasta i DeseryKuchnia PolskaPotrawy z seremDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: