Wykonanie
« Powrót  

Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 20 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czego
arbuz 1 kilogramów
maliny 500 gramów
mleko skondensowane 0,5 szklanek
śmietana 0,5 szklanek
cukier 2 łyżek stołowych
cukier waniliowy 1 sztukWykonanie:Oczyszczone 400g
malin zmiksować z pokrojonym
arbuzem (bez pestek),
śmietaną,
mlekiem oraz
cukrami i wymieszać z 2 szklankami przegotowanej zimnej
wody, schłodzić w lodówce. Zupę rozlać na talerze, każdą porcje udekorować pozostałymi
malinami. Podawać z
groszkiem ptysiowym lub
płatkami śniadaniowymi.Autor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaZupyZupy weg.Dodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: