Wykonanie
Miałam przyjemność testować nowość w Polsce - Habżyki czyli zywe
chlebki.Przygotowane według unikatowej technologii 42 stopni.Więcej mądrości na ten temat znajdziecie tutaj : http://42degrees.eu/Niepozornie wyglądające cienkie pajdki skrywają w sobie pełnię mocy i smaku.Doskonałe jako przekąska, sycące zjedzone z warzywami np.
pomidorem.Dostępne obecnie w 3 smakach:
Słonecznik i len
Bazylia i
pomidoryCebula i
czosnek
wegańskie, bezglutenowe, 100% RAW

-100% naturalne składniki-źródło naturalnych lignanów-niski indeks glikemiczny-wysoka zawartość błonnika-bogactwo przeciwutleniaczy-wysoka zawartość omega 3, 6, 9-wolne od glutenu,
mleka, jaj, konserwantów- wysoka zawartość
białka i wiele innych zalet..

Propozycja podaniaMnie osobiście smakowała wersja z
pomidorami i
bazylią, dlatego zdecydowałam się ją przedstawić w formie przekąski - koreczków z delikatnym
serem.Habżyki lekko zwilżyłam, pocięłam nożyczkami na kwadraty i przełożyłam
pomidorem,
bazylią i
serem. Polecam!