Wykonanie
« Powrót  Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 6(z pieczeniem / smażeniem): 15 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 4Ilość ocen : 3SkładnikLogo Ilość Czegotłuszcz 1 łyżek stołowych
ser szwajcarski 3 dekagramów
masło 1 łyżek stołowych
sól według uznania
bułka tarta 1 łyżek stołowych
szczypiorek 1 łyżek stołowych
jajko 6 sztukWykonanie:Muszelki posmarować tłuszczem, do każdej wbić po
jaju, posolić, posypać
utartym serem, wstawić do gorącego piekarnika. Gdy
jaja zetną się, wyjąć muszelki i po wierzchu posypać zrumienioną bułeczką, zmieszaną z topionym
masłem. Posypać posiekanym
szczypiorkiem lub nacią
pietruszki. Podawać jako gorącą przekąskę na okrągłym półmisku wyłożonym serwetą.Potrawy z JajDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: