ßßß
Składniki:2 jabłka½ pęczka pietruszki50 ml octu jabłkowego1 ½ szklanki soku jabłkowego (100% niesłodzony)½ szklanki wody mineralnej2 łyżeczki soku z cytryny lub limonkikilka listków bazylii i mięty1 łyżeczka miodu lub cukier trzcinowy do smakuPrzygotowanie:Jabłka myjemy, wycinamy z nich gniazda nasienne, a następnie kroimy w ćwiartki. Owoce, natkę, bazylię i miętę wrzucamy do blendera. Na koniec dodajemy składniki płynne: miód, ocet, sok z cytryny/limonki i jabłek oraz wodę. Wszystko blendujemy, aby uzyskać jednolitą konsystencję. Napój podajemy mocno schłodzony.Smacznego!

Odwiedź mnie na Facebook'uDziękuję za odwiedziny na moim blogu. Będzie mi niezmiernie miło jeżeli pozostawisz po sobie ślad, czyli komentarz.Pozdrawiam serdecznie!Basia ;)