Wykonanie
« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 2(z pieczeniem / smażeniem): 100 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 5Ilość ocen : 1SkładnikLogo Ilość Czego
kiełki groszku lub
rzodkiewki 8 porcja
sałata 8 sztuk
makrela wędzona 1 sztuk
masło według uznania
chleb wieloziarnisty kromki 8 sztukWykonanie:
Chleb posmarować
masłem.
makrelę wędzona obrać i podzielić na osiem części usuwając ości. na posmarowane kromki położyć po liściu
sałaty a następnie
rybę. Przybrać
kiełkami.Autor: marzeniewZobacz inne przepisy użykownika!Kanapki weg.Potrawy z RybKomentarze:Autor: marzeniewData: 2009-04-29
Rzodkiewka poprawiłaby kolorystykęDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: