ßßß
 
            
         Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 1(z pieczeniem / smażeniem): 15 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czegoser camembert 1 sztukbułka tarta 1 sztukjajka 1 sztukżurawina 3 łyżek stołowychmasło według uznaniaolej według uznaniaWykonanie:Danie przyrządzić z dobrze schłodzonego w lodowce sera. Krążek sra dobrze obtoczyć w rozmąconym jajku i bułce tartej. Panierkę docisnąć, powinna być zwarta i gruba. Rozgrzać olej i roztopione masło, włożyć ser i smażyć na złoty kolor. Usmażony osaczyć na papierowym ręczniku. Podawać gorący, udekorowany natką pietruszki z dodatkiem żurawiny.Autor: BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaPotrawy z seremDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 1(z pieczeniem / smażeniem): 15 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czegoser camembert 1 sztukbułka tarta 1 sztukjajka 1 sztukżurawina 3 łyżek stołowychmasło według uznaniaolej według uznaniaWykonanie:Danie przyrządzić z dobrze schłodzonego w lodowce sera. Krążek sra dobrze obtoczyć w rozmąconym jajku i bułce tartej. Panierkę docisnąć, powinna być zwarta i gruba. Rozgrzać olej i roztopione masło, włożyć ser i smażyć na złoty kolor. Usmażony osaczyć na papierowym ręczniku. Podawać gorący, udekorowany natką pietruszki z dodatkiem żurawiny.Autor: BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaPotrawy z seremDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: