Wykonanie
« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 1(z pieczeniem / smażeniem): 15 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czego
ser camembert 1 sztuk
bułka tarta 1 sztuk
jajka 1 sztuk
żurawina 3 łyżek stołowych
masło według uznania
olej według uznaniaWykonanie:Danie przyrządzić z dobrze schłodzonego w lodowce
sera. Krążek sra dobrze obtoczyć w rozmąconym
jajku i
bułce tartej. Panierkę docisnąć, powinna być zwarta i gruba. Rozgrzać
olej i roztopione
masło, włożyć
ser i smażyć na złoty kolor. Usmażony osaczyć na papierowym ręczniku. Podawać gorący, udekorowany
natką pietruszki z dodatkiem
żurawiny.Autor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaPotrawy z
seremDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: