ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 8(z pieczeniem / smażeniem): 60 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czegokotlety z szynki wieprzowej 8 sztukpapryka czerwona 1 sztukpapryka żółta 1 sztukcukinia 1 sztukziemniaki 2 sztukprzyprawa do ziemniaków 1 łyżek stołowychpapryka mielona łagodna 1 łyżek deserowycholej według uznaniasól według uznaniaWykonanie:Cieniutkie kotlety rozbić przez folię, oprószyć papryką oraz solą i odstawić na 30 minut.Oczyszczone papryki pokroić w paski, a umytą, osuszoną cukinie pokroić w plasterki. Ugotowane wcześniej na pół twardo podłużne ziemniaki pokroić w długie słupki. Wszystkie warzywa posypać przyprawa do ziemniaków. Na każdym kotlecie ułożyć porcję warzyw, skropić olejem, zwinąć ciasno w roladkę i spiąć wykałaczką. Grillować z obu stron po 20 minut, smarując co pewien czas olejem.Autor: BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaPotrawy z GrillaPotrawy z MięsaDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: