Wykonanie
« Powrót  Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 2(z pieczeniem / smażeniem): 20 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 4Ilość ocen : 6SkładnikLogo Ilość Czegogotowy spód do pizzy 1 sztuk
Brynza 25 dekagramów
twaróg 25 gramów
koperek według uznania
sól 1 łyżek deserowych
cebula zielona 3 łodyga
masło 3 łyżek stołowych
pieprz według uznaniaWykonanie:Spód do pizzy pokroić na cztery równe kawałki, następnie każdy z nich rozkroić do połowy wzdłuż ( tak żeby można było włożyć nadzienie)Bryznę,
twaróg, pokrojony
koperek,
sól,
pieprz dokładnie wymieszać.Następnie nadziewać ciasto masą i pokrojoną
zieloną cebulką.Takie chaczapuri wykłada się na patelnie i podsmaża się na
maśle do roztopienia się masy.Podawać na ciepło.Autor: katjaZobacz inne przepisy użykownika!Inne
Pieczywo weg.Potrawy mączne weg.Potrawy z
seremKomentarze:Autor: FloressData: 2009-04-29nawet, nawetAutor: IzkaData: 2009-04-20...interesujące.Dodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: