Wykonanie
« Powrót  Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 3(z pieczeniem / smażeniem): 10 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 3Ilość ocen : 4SkładnikLogo Ilość Czegogrzanka francuska według uznania
ser żółty starty 2 szklanek
sól według uznania
papryka według uznania
mleko 4 łyżek stołowych
masło 3 łyżek stołowychWykonanie:Przygotować grzanki, ułożyć je na żaroodpornym półmisku wysmarowanym
masłem, wstawić do piekarnika ( 180 C ) na 5 minut.
Ser wsypać do rondla, wymieszać z pozostałymi składnikami, podgrzewać na małym ogniu, aż składniki półączą się. Pasta posmarować grzanki, wstawić do piekarnika do lekkiego zrumienienia.Kanapki weg.Kuchnia Francuska
Pieczywo weg.Zapiekanki i PizzeDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: