Wykonanie
« Powrót  
ChrzanDodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 25 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 3Ilość ocen : 5SkładnikLogo Ilość Czegolaska
chrzanu 1 sztuk
śmietana 0.5 szklanek
jajko 1 sztuk
ocet 2 łyżek stołowych
cukier 2 łyżek stołowych
masło 1 łyżek stołowych
sól według uznaniaWykonanie:Wymieszać
ocet,
cukier i
masło z odrobiną gotowanej
wody.Dodać utarty
chrzan.Rozkłócić
jajo ze
śmietaną i wlać do pozostałych składników.Zagotować i przez chwilę trzymać na małym ogniu, ochłodzić .Uwagi:Laska
chrzanu średniej wielkości.Sosy i pastyKomentarze:Autor: FloressData: 2008-12-29hmmm, z
octem i
cukrem.. pierwsze słyszę.. i
masłoDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: