ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 30 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 4Ilość ocen : 10SkładnikLogo Ilość Czegoprzyprawa jarzynowa 3 łyżek stołowychkotlety z karkówki 4 sztukboczek plastry 4 sztukpiwo 0,5 szklanekpapryka mielona słodka 1 łyżek stołowychpieprz mielony według uznaniaWykonanie:karkówkę i boczek rozbić, posypać jarzynka, pieprzem i papryką, pozostawić na 2 godziny w chłodnym miejscu. Karkówkę ponacinać, przez nacięcia przepleść plastry boczku. Piec na grillu z obu stron po 6 minut. W czasie pieczenia zwilżyć kilkakrotnie piwem.Autor: BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaPotrawy z GrillaPotrawy z MięsaKomentarze:Autor: KaniolsData: 2011-01-26BUUU!! Dobre!Autor: koliberekData: 2009-06-22O.kAutor: monpol6Data: 2009-04-30MMMMM to musi być pychaAutor: monpol6Data: 2009-04-26Spróbuje idzie "długi" majowy weeknedAutor: IzkaData: 2009-04-20Wygląda pysznie!Dodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: