Wykonanie
« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 30 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 4Ilość ocen : 10SkładnikLogo Ilość Czego
przyprawa jarzynowa 3 łyżek stołowychkotlety z
karkówki 4 sztuk
boczek plastry 4 sztuk
piwo 0,5 szklanek
papryka mielona słodka 1 łyżek stołowych
pieprz mielony według uznaniaWykonanie:
karkówkę i
boczek rozbić, posypać jarzynka,
pieprzem i
papryką, pozostawić na 2 godziny w chłodnym miejscu.
Karkówkę ponacinać, przez nacięcia przepleść plastry
boczku. Piec na grillu z obu stron po 6 minut. W czasie pieczenia zwilżyć kilkakrotnie
piwem.Autor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaPotrawy z GrillaPotrawy z
MięsaKomentarze:Autor: KaniolsData: 2011-01-26BUUU!! Dobre!Autor: koliberekData: 2009-06-22O.kAutor: monpol6Data: 2009-04-30MMMMM to musi być pychaAutor: monpol6Data: 2009-04-26Spróbuje idzie "długi" majowy weeknedAutor: IzkaData: 2009-04-20Wygląda pysznie!Dodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: