ßßß
 
            
         Naleśniki2 szklanki mąkiszklanka mlekaszklanka wody gazowanej2 jajkałyżeczka oleju( zawsze zachowuje proporcje tyle ile mąki tyle płynów)Wszystkie składniki wymieszać i smażyć na mocno rozgrzanej patelni teflonowej już bez dodatku tłuszczu.
Naleśniki2 szklanki mąkiszklanka mlekaszklanka wody gazowanej2 jajkałyżeczka oleju( zawsze zachowuje proporcje tyle ile mąki tyle płynów)Wszystkie składniki wymieszać i smażyć na mocno rozgrzanej patelni teflonowej już bez dodatku tłuszczu. Dodatki2 parówkiser żółty (najłatwiej wziąć gotowy w plastrach po 1 na naleśnik)
Dodatki2 parówkiser żółty (najłatwiej wziąć gotowy w plastrach po 1 na naleśnik) Parówki przeciąć wzdłuż na 4 części. Układać na naleśniku razem z serem i zwijać w rulon. Gotowe naleśniki podsmażyć na patelni aby ser się roztopił. Podawać z ketchupem.
Parówki przeciąć wzdłuż na 4 części. Układać na naleśniku razem z serem i zwijać w rulon. Gotowe naleśniki podsmażyć na patelni aby ser się roztopił. Podawać z ketchupem.
