ßßß
Tymczasem w domu piekarnik rozgrzany na 200 i ogniście czerwone maliny
Pudding ryżowy: na jedną dość sporą porcjępotrzebujecie:ryż mielony filiżanka( ale mogę się założyć że do risotto też się nada, tylko trzeba go będzie zmielić po ugotowaniu pewnie ręcznym blenderem i już :)mleko roślinne 1,5szklolej kokosowy 1 łyżka ( możecie użyć innego)garść malinkostka gorzkiej czekoladyłyżka syropu z agawy lub innego słodkiego a'la miodkuryż gotujecie na mleku z syropem, a ryż będzie mega miękki- ciągle mieszajcie i w miarę potrzeby na koniec potraktujcie blenderem. Dodajcie olej. Piekarnik nagrzejcie do 200, do kokilki żaroodpornej nałóżcie ryżu trochę, potem maliny, kostkę czekolady ( pewnie można pokroić ale ja dałam całą :) i znów ryż. zapiekajcie ok 15min. Ja przesadziłam i mi wykipiało, ale było cudowne...smacznego