Wykonanie
Mocno
czekoladowe ciasteczka, pozwalające na dobranie smaku do każdego gustu.Chrupiące z wierzchu i i miękkie w środku,z kawałkami
czekolady.Pyszne na ciepło oraz po ostygnięciu.POLECAM:)

SKŁADNIKI:225 g
masłaszklanka
cukru(proponuje trochę zmniejszyć z racji na obecność
czekolady i wiórek)
jajko2 szklanki
mąki1 1/2 łyżeczki
proszku do pieczenia3 łyżki wiórek
kokosowychtabliczka mlecznej/
deserowej czekolady (w mniejszych kostkach)PRZYGOTOWANIE:
Masło w temperaturze pokojowej połączyć z
cukrem i dokładnie wymieszać, po połączeniu dodać
jajko oraz suche składniki, na samym końcu dodać wiórki i
czekoladę, (
ciatka forować ręcznie w kulki i lekko plaszczać. Dla urozmaicenia możecie tez dodać orzechy/
rodzynki co tylko chcecie, gwarantuje, że będą pyszne..Piec 12-15 min/ 180 st