Z tego przepisu wychodzi 36 babeczek :)Babeczki:175 g masła2 żółtka60 g cukru pudruszczypta soliolejek waniliowy (kilka kropel)250 g mąkiMasło zmiksować ze wszystkimi składnikami oprócz mąki. Gdy będzie już wszystko ze sobą połączone na gładką masę, dodać mąkę. Połączyć wszystko w kulę. Wsadzić na 1 godzinę do lodówki.Foremki wysmarować masłem. Ciasto rozwałkować. Wykładać krążkami foremki. Piec w temperaturze 180 stopni przez 14 minut. Ostudzić.Krem:0.5 litra mleka1 całe jajko i 2 żółtka125 g cukru pudru40 g mąki pszennej40 g mąki ziemniaczanej25 g masłapół torebkicukru pudrupół kostki margarynyDo szklanki wlać 2.5 łyżki mleka, resztę zagotować. Jajka i żółtka utrzeć z cukrem na puch. Dodać mąki, odłożone mleko, miksować. Do gotującego się mleka dodać 25 g masła i cukier waniliowy, doprowadzić do wrzenia. Żółtka wlać do mleka i gotować aż masa zgęstnieje. Odstawić do wystygnięcia.Gdy krem będzie już zimny, dodawać kostkami margarynę i ucierać na jednolitą masę.Na babeczki wykładać krem i wybrane dodatki.