Wiadomo kto robił :)SKŁADNIKI:szklanka mąki pszennej3/4 szklanki mąki ziemniaczanejszklanka cukruopakowanie cukru waniliowego4 jajkakostka masła2 łyżeczki proszku do pieczenia2 łyżki kakao prawdziwegołyżeczka cynamonubakaliepolewa z gorzkiej czekoladyświąteczna posypkaObie mąki i kakao wsypać do miski, wymieszać razem z proszkiem do pieczenia. Białka ubić na sztywno.W drugiej misce utrzeć miękkie masło razem z żółtkami. Następnie do masy dodać bakalie. Do przygotowanej masy dodać ubite białka, które łączymy na przemian z wcześniej wymieszaną mąką. Na koniec dosypujemy cukier waniliowy i cynamon, wymieszaćCiasto przekładamy formy na babkę. Wstawiamy do nagrzanego do 180C piekarnika i pieczemy około 30 minut, następnie temperaturę podwyższyć do 200`C i piec jeszcze około 40 minut - do suchego patyczka.Ostudzone ciasto polewamy rozpuszczoną gorzką czekoladą i obsypujemy kolorowymi kuleczkami.Wyszła znakomicie! puszysta, wilgotna, pyszniutka :)Smacznego!