Wykonanie

SKŁADNIKI-
ciasto francuskie- 2
cebula- 50 dag
pieczarek-
pieprz-
vegeta- 2 łyżki
masła-
żółtko- 1
jajko- 3 łyżki
bułki tartejWYKONANIE
Pieczarki ścieramy na tarce
cebule kroimy w drobną kostkędusimy na
maśle , aż cały sos wyparujedoprawiamy do smakupo wystygnięciu wbijamy
jajko i dodajemy
bułkę tartąwszystko mieszamy na masęCiasto kroimy w kwadraty na każdym kwadracie kładziemy
pieczarkowy farszskładamy na pół ,żeby wyszedł nam trójkącikkońcówki ciasta dociskamy widelcemsmarujemy każdy pasztecik roztrzepanym
żółtkiempieczemy góra dół 20 minut w 180 stopniach .Są to bardzo smaczne ,proste i szybkie do zrobienia paszteciki dla zapracowanych.