ßßß
/ Spanish potato omelette(scroll down to see a recipe in English)Składniki:5 ziemniakówcebulaząbek czosnku3 łyżki oliwy4-5 jajeksól, pieprzPrzygotowanie:Ziemniaki obrać i pokroić na cienkie plasterki. Cebulę i czosnek drobno posiekać. Oliwę rozgrzać na patelni, wrzucić ziemniaki i smażyć ok. 15 min na średnim ogniu, od czasu do czasu mieszając. W połowie smażenia dodać cebulę i czosnek.Jajka roztrzepać widelcem, przyprawić solą i pieprzem. Dodać na patelnię. Smażyć ok. 5 minut pod przykryciem, aż jajka się zetną. Omlet przewrócić na drugą stronę za pomocą talerza i smażyć kolejne 5 minut.
Ingredients:5 potatoesonionclove of garlic3 tablespoons olive oil4-5 eggssalt and pepperPreparation:Peel the potatoes and cut into thin slices. Chop finely the onion and garlic. Heat the olive oil in a pan, add the potatoes and fry for approx. 15 minutes on medium heat, occasionally stirring. In the middle of cooking add the onion and garlic.Beat eggs, season with salt and pepper. Add to the pan. Fry for approx. 5 minutes covered. Turn the omelette to the other side using a plate and cook another 5 minutes.