Wykonanie
            Witam! :)W końcu coś ugotowałem porządnego :). Ostatnio mam mało czasu na gotowanie, stąd rzadko można coś nowego zobaczyć. Łapcie super przepis :]Składniki:1,5 kg 
schabu bez kości3 łyżeczki mieszanki do pieczeni (obojętnie jaka)2 łyżeczki 
ziół prowansalskich1 łyżeczka 
chilli2 ząbki 
czosnku1 
cebula0,5 szklanki 
wodyPrzygotowanie:Umyty 
schab natrzyj 
przyprawami i odstaw do lodówki na 24 h. Po tym czasie posyp wierzch 
schabu pokrojoną 
cebulą i 
czosnkiem. Całość 
owiń folią aluminiową. Następnie przenieś "zawiniątko" do naczynia żaroodpornego, wlej 
wodę. Piecz 
schab w temperaturze 180 stopni przez ok. 2 godziny. Idealnie pasuje do 
ziemniaków z 
koperkiem i 
buraczkami. Smacznego :)
