ßßß
 
            
         Szybka w wykonaniu pieczeń, która zasmakuje każdemu.
Szybka w wykonaniu pieczeń, która zasmakuje każdemu. SKŁADNIKI:6 jajek1/2 kg mięsa mielonegooreganozioła prowansalskiebazyliasól, pieprzmajeranekbułka tartamasło
SKŁADNIKI:6 jajek1/2 kg mięsa mielonegooreganozioła prowansalskiebazyliasól, pieprzmajeranekbułka tartamasło 5 jaj ugotować na twardo. Mięso mielone umieścić w misce. Dodać jajko i przyprawy. Wymieszać. Keksówkę wysmarować masłem i posypać bułką tartą. Na dnie keksówki ułożyć niewielką ilość mięsa. Następnie ułożyć ostudzone i obrane jajka i przykryć resztą mięsa. Piec w piekarniku nagrzanym do 180 stopni przez 50-60 minut.
5 jaj ugotować na twardo. Mięso mielone umieścić w misce. Dodać jajko i przyprawy. Wymieszać. Keksówkę wysmarować masłem i posypać bułką tartą. Na dnie keksówki ułożyć niewielką ilość mięsa. Następnie ułożyć ostudzone i obrane jajka i przykryć resztą mięsa. Piec w piekarniku nagrzanym do 180 stopni przez 50-60 minut.