ßßß
Te muffiny bardzo szybko znikają, są wilgotne i przepyszne.Do przygotowania muffinów potrzebujesz:-30g kakao-szklanki mąki-1 jajka
-50g mlecznej czekolady-20g gorzkiej czekolady-1/4 szklanki cukru-łyżeczki proszku do pieczenia-2/3 szklanki mleka-1/6 szklanki oleju-kilku kropel aromatu waniliowego-szczypty soli
Wszystkie mokre składniki połącz w jednym naczyniu, w drugim naczyniu wszystkie suche. Czekoladę pokrój na kawałki wielkości około 1cm. Wymieszaj zawartość obu naczyń i dodaj czekoladę. Napełnij papierki do 2/3 wysokości i piecz muffiny w 190 stopniach C przez 20 minut, przed wyjęciem nakłuj muffina wykałaczką, powinna być czysta po wyjęciu; jeśli nie jest, piecz jeszcze 5 minut.Smacznego!!!