Wykonanie
Kup:
Ziemniakiboczekser mozzarellaprzyprawy m.in
ziołaewentualnie
papryka i
pomidorsos czosnkowy
Ziemniory gotujemy w osolonej wodzie w łupinach na takie lekko twarde. Obtaczamy je w przyprawach (ja lekko posmarowałam je
olejem by
przyprawy się trzymały). Na blaszce też posmarowanej
olejem układamy plaster
papryki potem plaster
pomidora na to
ziemnioka, a na
ziemnioka plaster
sera i
boczku. Ja wszystko spięłam wykałaczką. Wszystko sypnęłam jeszcze raz delikatnie
przyprawami. Pieczemy ok 15-20 min w piekarniku rozgrzanym do 220 stopni.Podawać z
sosem czosnkowym.Smacznego życzy Stefa.Co do paznokci... Uwaga... KOŃCZĘ Z TYM!!! Wznawiam naukę gry na gitarze i zostawiam swe paluszki w stanie jakim widać.. Mam nadzieję że tak szybko mi ten zapał nie przejdzie. 3majcie kciuki :)

A teraz mój kot :)Coraz bardziej mnie zaskakuje w swym kocim (jakże nie do ogarnięcia dla mnie) rozwoju. Ostatnio załapał że Facebook to całkiem fajna rzecz więc sam sprawdza każdego ranka swego fanpage'a.

A do tego polubił
herbatę... a raczej zabawę niąNaraDozoPa!