ßßß
 Przygotowanie :1. Rybę myjemy i przyprawiamy pieprzem i solą.2. Na kawałek sreberka układamy 1 filet, smarujemy go oliwą z oliwek.3. Kładziemy na całość kilka ząbków czosnku, cytrynę oraz pietruszkę zieloną.4. Sreberko dokładnie zawijamy, aby nam nic ze środka nie wyciekło.5. Piekarnik nagrzewamy do 180 stopni i wkładamy do nagrzanego naszą przygotowaną rybę i pieczemy ok. 25 minut.6. Po wyjęciu z piekarnika odwijamy sreberko i usuwamy jego nadmiar, chyba, że uda wam się całkowicie pozbyć (skóra się przykleja).S M A C Z N E G O ! ! !
Przygotowanie :1. Rybę myjemy i przyprawiamy pieprzem i solą.2. Na kawałek sreberka układamy 1 filet, smarujemy go oliwą z oliwek.3. Kładziemy na całość kilka ząbków czosnku, cytrynę oraz pietruszkę zieloną.4. Sreberko dokładnie zawijamy, aby nam nic ze środka nie wyciekło.5. Piekarnik nagrzewamy do 180 stopni i wkładamy do nagrzanego naszą przygotowaną rybę i pieczemy ok. 25 minut.6. Po wyjęciu z piekarnika odwijamy sreberko i usuwamy jego nadmiar, chyba, że uda wam się całkowicie pozbyć (skóra się przykleja).S M A C Z N E G O ! ! !